Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Projekt i zdjęcia: Dominika Wojciechowska (Nidus interiors).

Projekt i zdjęcia: Dominika Wojciechowska (Nidus interiors).

  • Autor: mg
  • 23 marz 2018 12:17 (aktualizacja: 25 marz 2018 09:48)

Zobacz mieszkanie najwyżej ocenione w konkursie Studia Dobrych Rozwiązań!

Projekt Dominiki Wojciechowskiej (Nidus Interiors) zdobył pierwsze miejsce w konkursie Studia Dobrych Rozwiązań „Dobrze Mieszkaj – Najlepsze Projekty” (edycja mazowiecka).

Mieszkanie na warszawskim Bemowie powstało przy czynnym udziale inwestorów. Pan domu wniósł do projektu spojrzenie pragmatyczne, pani domu – ciepło domowego ogniska. Łącząc oczekiwania i założenia obojga, projektantce udało się stworzyć piękne, przytulne i funkcjonalne mieszkanie.

Przytulne wnętrza pozwalają na wygodne funkcjonowanie na co dzień, organizowanie mniej lub bardziej oficjalnych spotkań, a także na pracę w domu – gdy zajdzie taka potrzeba. Największy nacisk położono na elementy stałego wyposażenia. Każdy centymetr szaf i zabudowy został starannie przemyślany pod kątem funkcji oraz efektu dekoracyjnego. Krok po kroku, półka po półce, zbierając miarę z wielu domowych elementów, projektantka wspólnie z właścicielami mieszkania dopasowali zabudowy do faktycznych potrzeb. Meble wykonane na wymiar przez stolarza pozwalają cieszyć się w mieszkaniu zarówno mnóstwem miejsca do przechowywania, jak i harmonijną przestrzenią.

Wyzwaniem była strefa dzienna łącząca szereg funkcji. Na ograniczonym metrażu udało się zmieścić pełnowymiarową kuchnię, wygodną kanapę, duży ekran TV, a także jadalnię oraz miejsce do pracy. Część biurowa została zaprojektowana w ten sposób, aby można ją było całkowicie ukryć. W ten sposób poszczególne strefy otwartej przestrzeni dziennej nie wchodzą sobie w paradę, a domownicy mogą spokojnie relaksować się po pracy bez wiszącego nad głową widma służbowych obowiązków.


WASZE KOMENTARZE (0) + DODAJ KOMENTARZ